29 mars 2009

Umeå Open Fredag 27/3

Fredag på Umeå Open var våran speed kväll. vi såg SEX band under cirka 5 timmar.
Eftersom det var många bra band så såg vi ungefär halva av varje för att suga in så mycket som möjligt och det var smart av oss. 

Kom till Open lite innan 21 men kom inte ungefär 21:20.
21:00 JENNY WILSON  spelade i IDUN och hade nästan fyllt lokalen men hennes stil och musik är konstig men bra.
Det första vi såg när vi kom in var en het gudklädd kvinna med basker med mörk röst. Kanske häftig musik men kändes inte som våran stil så vi gick vidare.

22:00 gick vi ner till Äpplet där FLORENCE VALENTIN började spela. Jag hade inte hört dom, trodde jag, men tydligen har jag faktiskt hört en låt. "Pokerkväll i Vårby gård".
De var riktigt riktigt bra...
Men efter FLORENCE VALENTIN skulle PETTER spela så då lämnade vi Äpplet för kvällen för PETTER är inte bra..

23:30 började BORIS & THE JELTSINS spela i Studion. Deras musik liknade FLORENCE VALENTIN men lite yngre och de sjöng bara på svenska. Riktiga rockers. Har tyvärr ingen bild på de just nu men kommer senare när jag tömt mobilen på alla bilder.

Efter BORIS & THR JELTSINS skulle LUKESTAR ifrån Norge spela så vi lyssnade lite på dom på slutet men fann att deras musikstil inte lockade oss.



00:45 äntrade sista artisten i IDUN scenen, FRIDA HYVÖNEN. Hon började spelningen med en ballad och sedan hotade hon publiken. En kille skrek att han älskade hennes trummis, alla tre på scenen var kvinnor, och då sa FRIDA att han skulle låta bli henne och hytte mot honom med ett basebollträ. 
Medans FRIDA spelade om ponnys så sjng vi mer och mer ner i John Blunds land innan vi gav upp så gick och såg LUKESTAR bara för att. 
Men FRIDA HYVÖNEN var bra, väldigt bra men även hon unik och lite konstig. 


Cyklade hem i otrolig kyla och endast en växel på cykeln idag trean

Inga kommentarer: